home / Medisch Shiatsu Namikoshi “IF YOU NEED TWO HANDS”

Orthomoleculaire therapie detox en cliënten kortingen

© 2008 All Rights Reserved

Een orthomoleculaire therapie streeft naar optimale voedingsstoffen om het zelfgenezend vermogen te stimuleren, waarbij een gezonde leefomgeving en leefstijl van belang zijn. De epigenetica bestudeert de omkeerbare erfelijke veranderingen in de genfuncties. De grondlegger is professor Linus Pauling. Zie ook een wetenschappelijk naslagwerk "Nutritional Oncology" van David Heber, George L. Blackburn en Vay Liang W. Go. Academic Press 2000, ISBN 0123359600. In vaktijdschriften, of op PubMed zijn voldoende onderzoeken te vinden op het gebied van voeding en gezondheid en orthomoleculaire therapie evenals acupunctuur en acupressuur.

Ik heb deze opleiding in 2021 afgerond bij Ortho Health foundation.

Voeding en leefstijl
In overleg opstellen van een korte rapportage 
Orthomoleculaire en Leefstijl adviezen vanaf € 30,-

Voeding en leefstijl online

Op dit moment geef ik geen adviezen online.

Clienten in de praktijk If you need two hands, kunnen gebruik maken van een aantal kortingscodes

- Vitakruid https://www.vitakruid.nl/
Ga naar de website van Vitakruid en bestel direct en ontvang 10 procent korting. Gebruik hiervoor kortingscode: RRRVitaal. U kunt ook in de praktijk korting ontvangen.

- Bonusan: https://www.bonusan.com/nl Als client ontvangt u korting in de praktijk. 

- Vitalize: https://www.vitalize.nl/ Als client ontvangt u korting in de praktijk.

Suppletie wordt niet vergoed.

Voor clienten:

DETOX KUUR

In 2007 schreef ik het werkstuk "En nu opgeruimd verder" een zoektocht naar de mogelijkheden om het lichaam te reinigen op een natuurlijke manier.
Eveneens volgde ik medio 2005 -2010 een aantal kuuroorden/retreats.

Van groot belang is de gezondheid van je darm. Je darm is verbonden met het brein en wordt wel het 2e brein genoemd. Je lichaam bevat triljoenen bacterien, schimmels, virussen en gisten, waarvan de meesten zich bevinden in de darm, wel zo'n 2,5 kilo. Een verstoord microbioom uit zich onder andere in verslechteren van de huid (allergische reactie, eczeem), kan veroorzaker zijn van laaggradige ontstekingen, buikpijn en meer klachten. Ook op emotioneel vlak. Essentieel voor een goede weerstand is het intact houden van het darmslijmvlies. Het gelukstofje "serotonine" bevindt zich namelijk in het maag/darmkanaal. 

Hedendaags is detoxen actueler dan ooit en ik ben blij met "Sapjes.nl". Aan hun website informatie hoef ik nog weinig toe te voegen. En dat scheelt een hoop tijd. Niet alleen de perfecte levering van gekoelde sapjes, maar ook de toegevoegde waarde bij vele klachten.

Ik geef clienten vaak adviezen omtrent een detox of sapdag. Wil je geen juicer of blender aanschaffen, of wil je in je drukke bestaan zo af en toe een boost aan energie middels veel groenten, dan is sapjes.nl een uitkomst. Heerlijk vers bereid met goede smaken en gekoeld thuis geleverd. Wil je meer weten of detoxen voor jou geschikt is, wil je begeleiding of advies hierin? Bel mij t 0623680106 of ga naar de site van Sapjes.nl.

Geef je lichaam een boost met energie en voel je vitaler.

Met bijgaande link heb je EUR 15 euro korting voor je bij Sapje.

Bekijk en bestel gezonde groentesapjes en -kuren op hun website:
https://www.sap.je/?korting=fnalyod :-) Geniet ervan!

 

 

 

Medisch Shiatsu Massage Praktijk
If you need two hands in Wassenaar