Beroepsvereniging voor natuurgeneeskundig werkende professionals (NWP) P1600
AGB Code zorgverlener(s): 90-046686


Nederlandse Werkgroep van Praktizijns in de natuurlijke geneeskunst

Medisch Shiatsu therapie "If you need two hands"
​R. Zellenrath
Santhorstlaan 24 te Wassenaar
T. 0623680106

 

home / If you need two hands - Praktijk voor Shiatsu en Massage in Wassenaar

Vergoeding/tarief

Zoekt u een zorgverzekeraar of wilt u vergelijken met uw huidige zorgverzekeraar ? Klikt u dan helemaal onderaan de pagina op de link van de:

 

 

Wilt u weten of het consult "medisch" (natuurgeneeskundige) shiatsu therapie
bij de NWP wordt vergoed? Klikt u dan op deze link:

http://www.nwp-natuurgeneeskunde.nl/verzekeraars.asp

Tarieven 2019

Eerste afspraak € 80,- (100 min, incl. intake)
Vervolg behandeling kort
35 min € 37,- 45 min € 42,50
Vervolg behandeling lang 75 minuten € 70,-

Nek / schouder € 40,- of € 50,-

Bij verhindering graag tijdig doorgeven.

Behandelingen zonder intake, zoals een ontspanningsmassage worden niet vergoed, maar zijn natuurlijk mogelijk. 75 min. € 70,- U tekent wel een integriteitsverklaring, zie tabblad werkwijze.

Ter informatie:

Medisch (Natuurgeneeskundig) Shiatsu wordt door een toenemend aantal ziektekostenverzekeraars vergoed vanuit het aanvullende pakket. Voor welk bedrag u voor Shiatsu verzekerd bent, kunt u opzoeken in de polisvoorwaarden of navragen bij de eigen verzekeraar. Renate Zellenrath is aangesloten bij de “Nederlandse Werkgroep van Praktizijns in de natuurlijke geneeskunst” (NWP). Let op : u dient dus aanvullend verzekerd te zijn.

Leden van het NWP hebben een intensieve meerjarige hogere beroepsopleiding gevolgd. Door strenge selectiecriteria staan therapeuten garant voor kwaliteit en hygiene in hun praktijk. Zij zijn verplicht om ieder jaar 3 nascholingen te volgen in hun vak.

Nieuw per 2017 Uiterlijk op 1 januari 2017 moet elke zorgaanbieder over aantoonbare voldoende medische en psychosociale basiskennis (MBK en PSBK) beschikken. Een therapeut zal dit vermelden op de website of in de praktijk. Hierdoor blijft de oude regel gehandhaafd en wordt een consult, als u aanvullend verzekerd bent, voor shiatsu therapie, geheel of gedeeltelijk vergoed. Ik heb deze 1-jarige nascholing afgerond.


Zorgverzekering vergelijken?

ZorgWijzer : http://www.zorgwijzer.nl 

Zorgverzekering vergelijken? ZorgWijzer.nl is al 16 jaar een begrip in de zorg. Wij helpen je met het vinden van een nieuwe zorgverzekering door het vergelijken van verschillende voorkeuren, zoals eigen risico, aanvullende verzekeringen en premies. Per zorgverzekeraar vind je een overzicht met vergoedingen en klantbeoordelingen. Daarnaast bieden wij op de site het laatste nieuws omtrent het zorgstelsel, waarbij onder andere de wijzigingen van het basispakket worden besproken.

 
Onafhankelijk vergelijken en besparen ?

Overstappen? : http://www.overstappen.nl

 
 

 

Medisch Shiatsu Massage Praktijk
If you need two hands in Wassenaar