home / If you need two hands - Praktijk voor Shiatsu en Massage in Wassenaar

Vergoeding/tarief

Om een goede keuze te maken of uw behandeling wordt vergoed, kunt u het beste contact opnemen met uw zorgverzekeraar of bekijk uw polisvoorwaarden. Bij veel verzekeraars wordt shiatsu therapie vergoed onder prestatienummer 24102. Hierop zijn uitzonderingen, nml dat bij een aantal verzekeraars, shiatsu therapie valt onder "overige natuurgeneeskunde" met prestatiecode 24005, of onder prestatiecode 24103 "behandeling overige Oosterse geneeswijzen". Het is fijn als u weet waaronder mijn therapie vergoed wordt. U kunt ook klikken op de link naar mijn beroepsvereniging. Heeft u een klacht of blessure bespreek dit eerst met de huisarts.

http://www.nwp-natuurgeneeskunde.nl/verzekeraars.asp

 

Tarieven 2020
 
Eerste afspraak € 85,-
(100 min, incl. intake, graag verzekeringspasje en legitimatie meenemen)

Vervolg behandeling kort 35 min € 37,- 45 min € 42,50
Vervolg behandeling lang 75 minuten € 70,-

Nek / schouder € 40,- of € 50,-

Renate Zellenrath is aangesloten bij de “Nederlandse Werkgroep van Praktizijns in de natuurlijke geneeskunst” (NWP) en voldoet aan de eisen volgens PLATO. Hiervoor heeft zij de oplegde 1-jarige nascholing afgerond in 2015. Leden van het NWP hebben een intensieve meerjarige hogere beroepsopleiding gevolgd. Door strenge selectiecriteria staan therapeuten garant voor kwaliteit en hygiene in hun praktijk. Tevens ben ik aangesloten bij KAB, deze behandelaars voldoen aan de door de overheid gestelde eisen voor zorgaanbieders (Wkkgz) en zijn in het bezit van een geldige VOG en een erkend diploma medische of psychosociale basiskennis. Tevens ben ik aangesloten bij RBCZ.

Santhorstlaan 24, 2242 BG Wassenaar

tel. 0623680106
info@ifyouneedtwohands.nl
www.ifyouneedtwohands.nl
KvK nummer: 27251307
AGB code zorgverlener: 90-046686
AGB code praktijk: 90-55308
NWP nr: P-1600
R. Zellenrath voldoet aan de Plato eindtermen SHO reg.nr 112199-105871

 

Inmiddels is duidelijk dat vanuit sommige (aanvullende) zorgverzekeringspakketten, Mindfullnes en "Lifestyle preventie" is opgenomen. Een ontwikkeling in de goede richting, echter het kan zijn dat bij sommige verzekeraars dit ten koste gaat van het complementaire potje en ten koste van grondleggers en eeuwenoude holistische en complementaire therapien. 
Vergelijk dus uw zorg goed, zie onderstaande link naar zorgwijzer.

Zorgverzekering vergelijken?

ZorgWijzer : http://www.zorgwijzer.nl 

Zorgverzekering vergelijken? ZorgWijzer.nl is al 16 jaar een begrip in de zorg. Wij helpen je met het vinden van een nieuwe zorgverzekering door het vergelijken van verschillende voorkeuren, zoals eigen risico, aanvullende verzekeringen en premies. Per zorgverzekeraar vind je een overzicht met vergoedingen en klantbeoordelingen. Daarnaast bieden wij op de site het laatste nieuws omtrent het zorgstelsel, waarbij onder andere de wijzigingen van het basispakket worden besproken.

 
Onafhankelijk vergelijken en besparen ?

Overstappen? : http://www.overstappen.nl

 
 

 

Medisch Shiatsu Massage Praktijk
If you need two hands in Wassenaar