home / Medisch Shiatsu Namikoshi “IF YOU NEED TWO HANDS”

DO-IN yoga groepsles in Wassenaar

Wilt u, ontstressen, uw vage klachten een plekje geven, of gewoon deelnemen aan een ontspannende groepsles ? Wilt u zelf werken aan uw lichaam maar wel onder begeleiding van een (shiatsu) therapeut?

DO-IN is een zelftherapie welke therapie aansluit bij de Chinese/Japanse filosofie. Vanuit deze eeuwenoude filosofie ontvangt u leerzame tips om pijn, blessures en stijfheid tegen te gaan, ook bij reumatische klachten, zoals artrose, fybromyologie of rug- en nekklachten.

DO-IN is zowel voor vrouwen als mannen en u hoeft niet lenig te zijn.

Ik verzorgde lessen aan Het gebouw "DE HOFCAMP" is gevestigd aan de Hofcampweg 71 te Wassenaar. 

Gedurende een jaar Do-In les mogen ontvangen van Anushka Hofman (DO-IN docenten opleiding te Den Haag). De achtergrond over de Oosterse filosofie bestudeerde ik ook gedurende jaren met de opleiding tot Shiatsu therapeut. In Japan is de therapie erkend door het Ministerie van Volksgezondheid en Welzijn, omdat zij onderbouwd wordt met de Westerse massagetechnieken vanuit de anatomie en fysiologie. Om de pathologie vanuit de Oosterse visie te begrijpen wordt er op veel Shiatsu opleidingen les gegeven in de Westerse (basis) pathologie.

Momenteel verzorg ik geen lessen meer, maar geef ik u indien gewenst oefeningen mee.

 

 

Medisch Shiatsu Massage Praktijk
If you need two hands in Wassenaar