home / If you need two hands - Praktijk voor Shiatsu en Massage in Wassenaar

DO-IN yoga groepsles in Wassenaar

Wilt u, ontstressen, uw vage klachten een plekje geven, of gewoon deelnemen aan een ontspannende groepsles ? Wilt u zelf werken aan uw lichaam maar wel onder begeleiding van een (shiatsu) therapeut?

DO-IN is een zelftherapie welke therapie aansluit bij de Chinese/Japanse filosofie. Vanuit deze eeuwenoude filosofie ontvangt u leerzame tips om pijn, blessures en stijfheid tegen te gaan, ook bij reumatische klachten, zoals artrose, fybromyologie of rug- en nekklachten.

DO-IN is zowel voor vrouwen als mannen en u hoeft niet lenig te zijn.

Ik verzorgde lessen aan Het gebouw "DE HOFCAMP" is gevestigd aan de Hofcampweg 71D te Wassenaar. Op dit moment laten de werkzaamheden het niet toe om weer op te starten. Vanuit de praktijk ontvangt u soms oefeningen mee vanuit deze Do-In visie.

Gedurende een jaar Do-In les mogen ontvangen van Anushka Hofman (DO-IN docenten opleiding te Den Haag). De achtergrond over de Oosterse filosofie bestudeerde ik ook gedurende jaren met de opleiding tot Shiatsu therapeut. In Japan is de therapie erkend door het Ministerie van Volksgezondheid en Welzijn, omdat zij onderbouwd wordt met de Westerse massagetechnieken vanuit de anatomie en fysiologie. Om de pathologie vanuit de Oosterse visie te begrijpen wordt er op veel Shiatsu opleidingen les gegeven in de Westerse (basis) pathologie.

Heeft u interesse en wilt u informatie ontvangen, stuur mij dan een email: info@ifyouneedtwohands.nl of neem telefonisch contact met mij op: t. 0623680106 bgg 0705111998

Zoekt u nog een kantoor/praktijkruimte in een gemeentelijk monument ? Neemt u dan contact op met Stephanie Graafstal (Rooijakkers) t. 0615374160. Het gebouw "DE HOFCAMP" is gevestigd aan de Hofcampweg 71D te Wassenaar. Voorheen was het gebouw een "oude maalderij met daarachter een koetshuis" . Sommige details zoals de oude balken zijn bewaard gebleven.

Op 8 september 2016 start er een nieuwe opleiding tot DO-IN docent te Den Haag, o.l.v Anushka Hofman

DO-IN OPLEIDING tot docenten te DEN HAAG
Geaccrediteerd door NVST, NWP, BATC en ZHONG (TCM)
Kosten EUR 975,-

programma en les inhoud, toelating: www.do-in.nl en www.shiatsu.nl

 

 

 

 

 

Medisch Shiatsu Massage Praktijk
If you need two hands in Wassenaar