home / Medisch Shiatsu Namikoshi “IF YOU NEED TWO HANDS”

DO-IN yoga groepsles in Wassenaar

DO-IN is een eeuwenoude Japanse bewegingsleer en kan vergeleken worden met Yin Yoga opgericht in 1980. Het is geen Qiqong!!

Het doorgeven van Do-In (en Yin Yoga) kennis vraagt om ervaring.  Naast de oosterse denkwijze (meridianen, acupunctuur, vijf elementen, seizoenen, meditatie, levensenergie en spiritualiteit) worden de westerse technieken geintergreerd om pijn, blessures en stijheid te verminderen. De ademhaling en alle eerder genoemde elementen zorgen voor een diepere connectie met jezelf. Waar loop je (emotioneel en fysiek) vast? waar ben je stijf, waar heb je pijn. Voor het overdragen van deze eeuwenoude therapievorm is mijns inziens ervaring nodig anders verliest het de kracht die nodig is om op dieper niveau te herstellen.

DO-IN is zowel voor vrouwen als mannen en u hoeft niet lenig te zijn.

Ik verzorgde lessen aan Het gebouw "DE HOFCAMP" is gevestigd aan de Hofcampweg 71 te Wassenaar. Heeft u belangstelling? Geef u dan op, wie weet start ik de lessen eens op.

Achtergrond: Opgeleid door Anushka Hofman (DO-IN docenten opleiding te Den Haag). De achtergrond over de Oosterse filosofie bestudeerde ik ook gedurende jaren met de opleiding tot Shiatsu therapeut. In Japan is de therapie erkend door het Ministerie van Volksgezondheid en Welzijn, omdat zij onderbouwd wordt met de Westerse massagetechnieken vanuit de anatomie en fysiologie. Om de pathologie vanuit de Oosterse visie te begrijpen wordt er op veel Shiatsu opleidingen les gegeven in de Westerse (basis) pathologie.

 

 

Medisch Shiatsu Massage Praktijk
If you need two hands in Wassenaar